Wijnglazen gemaakt uit eco-kristalglas

Wijnglazen gemaakt uit glas of kristalglas is voor de meeste liefhebbers wel bekend. Het glasmerk RCR komt echter dit jaar met een nieuwe benaming voor hun glaswerk. Ze komen als één van de eerste glasproducenten ter wereld met eco-kristalglas. Dit is het groene alternatief voor het milieuverontreinigende kristalglas. Het lijkt erop dat nu ook in de glaswereld gewerkt wordt aan een milieuvriendelijk alternatief voor het produceren van glaswerk. RCR lijkt hierin het voortouw te nemen vanuit Italië.

Eco-kristalglas bevat vrijwel geen lood

Echt kristalglas werd vroeger geproduceerd met minimaal 21% lood. Als dit niet zo was dan kon het geen kristalglas genoemd worden. Al vrij snel kwamen we tot de ontdekking in de 20ste eeuw dat lood niet zo gezond was. Het kan schadelijk zijn voor onze eigen gezondheid, maar ook voor het milieu. Toch blijft de vraag naar puur kristalglas bestaan. Daarom besloten de meeste glasfabrieken gezamenlijk een nieuwe variant genaamd Cystaline te produceren. Dit is loodvrij kristalglas waar nog maar 2% lood inzit. Het glas is zo bewerkt in de fabriek dat het niet van echt kristalglas te onderscheiden is. Het glas maakt zelfs hetzelfde zang geluid als echt kristalglas.

Gemaakt van gerecycled kristalglas

De wijnglazen van RCR worden naast Crystaline gemaakt van gerecycled kristalglas. Er worden geen nieuwe grondstoffen gebruikt om het glaswerk te produceren. Dit is uiteraard minder belastend voor ons eigen milieu. Bij het omsmelten van het glas worden er nieuwe toepassingen gebruikt. Waardoor het glas wel het effect van puur kristalglas krijgt. Het wordt zo een compleet nieuw product op basis van oud kristalglas.

Volledig geproduceerd met zonne-energie

RCR heeft natuurlijk het grote voordeel dat de fabriek gevestigd is in het vrijwel altijd zonnige Toscane. Hier maken ze goed gebruik van want in 2018 hebben ze het complete dak van de fabriek volgelegd met zonnepanelen. Hierdoor kunnen ze hun glas volledig groen produceren. De wijnglazen zijn dus 100% gemaakt uit eco-kristalglas. Hiermee is RCR één van de weinige fabrieken die deze stap echt durft te nemen. Een hele prestatie als je het ons vraagt!

 

Zorgverzekering bril

Een zorgverzekering bril is niet standaard in het basispakket opgenomen. Een nieuwe bril komt daardoor volledig voor je eigen rekening. Het is wel mogelijk om jezelf aanvullend te verzekeren voor een nieuwe bril. Met een aanvullende zorgverzekering bril wordt een groot deel van de kosten gedekt door je zorgverzekeraar. Er zitten alleen wel grote verschillen tussen de zorgverzekeraars met een aanvullende dekking. Een zorgverzekering bril is soms niet de voordeligste optie als zorgverzekering. Je krijgt soms maar een klein deel gedekt en je betaald hier de hoofdprijs voor. Vaak is het alleen voordelig als je ook gebruik maakt van andere aanvullende ziektekosten uit de aanvullende module. Het is zeker weten de moeite waard om dit even in de gaten te houden. Vooral als je een aanvullende zorgverzekering bril wilt afsluiten en je de kosten van je bril wilt dekken.

Diabetes zorgverzekering voor aanvullende zorg

Helaas is diabetes niet volledig gedekt door de basisverzekering. Het maakt vaak een groot verschil welk type diabetes je hebt. Bij diabetes type 1 krijg je vaak meer vergoed dan bij diabetes type 2. Toch wil je ook graag dat jouw zorgkosten volledig gedekt worden. Het kan de moeite waard zijn om op zoek te gaan naar een diabetes zorgverzekering. Een zorgverzekeraar die o.a. een groot deel van de extra zorgkosten bij diabetes dekt. Het is hierbij zeker weten de moeite waard om de verschillen in premie en dekking met elkaar te vergelijken. Je weet zo zeker of je goed verzekerd bent voor de behandeling die je nodig hebt bij diabetes.

Constatering

Een constatering door een deurwaarder Amsterdam is noodzakelijk als je een gerechtelijke procedure ingaat. Als een dubieuze debiteur niet overgaat tot betaling, dan is de deurwaarder Amsterdam vaak de enige oplossing. Het is de enige in Nederland die beslag mag leggen op de goederen of rekening van de debiteur. Op deze manier kan je een rekening betaald krijgen. Maar je mag uiteraard niet zomaar een beslag leggen op een rekening. Hiervoor moet je eerst met bewijs komen. Aan de deurwaarder Amsterdam kan je bijvoorbeeld een opdrachtbevestiging van de klant sturen en de niet betaalde facturen. Uiteindelijk zal de deurwaarder op basis hiervan een constatering doen. Dit is eigenlijk een officieel proces verbaal met bewijsstukken dat de debiteur inderdaad in gebreken is. De rechter zal de constatering in behandeling nemen tijdens de zitting. Zonder bewijsstukken moet de rechter namelijk speculeren en dit mag niet volgens de wet. Op basis van de constatering wordt geoordeeld dat de deurwaarder Amsterdam inderdaad een conservatoir beslag mag uitvoeren. Een constatering door een officiële gerechtsdeurwaarder is dus heel belangrijk voor je proces.

Deurwaarder Amsterdam inschakelen bij onbetaalde facturen

Zit ja na maanden nog steeds met hoge kosten en onbetaalde facturen? Dan is er maar één oplossing en dat is de deurwaarder Amsterdam inschakelen. De deurwaarder kan ervoor zorgen dat de rekening eindelijk betaald gaat worden en je niet langer met de kosten blijft zitten. Aarzel vooral niet om hulp in te schakelen en zorg ervoor dat de rekening eindelijk betaald wordt. Met de hulp van de deurwaarder Amsterdam komt er een einde aan de onbetaalde rekeningen.

Singlereizen Thailand

Singlereizen Thailand zijn ideaal als je alleen op reis bent. Je hebt geen zin om in je eentje een wereldreis naar Thailand te maken. Maar er is niemand in je omgeving die met je meegaat. Ze hebben de financiële middelen niet of ze hebben geen mogelijkheid om naar Thailand af te reizen. Gelukkig zijn er nog singlereizen Thailand als oplossing. Met deze reizen hoef je helemaal niet alleen op reis te gaan. Je kan samen met leeftijdsgenoten in het vliegtuig stappen en op reis gaan. Al snel zal je ervaren hoe geweldig het is om deze reis samen met een paar leeftijdsgenoten te maken. Wij hebben in ieder geval een geweldige tijd achter de rug tijdens de singlereizen Thailand. Samen met leeftijdsgenoten konden we een compleet nieuwe cultuur gaan ontdekken. Dit hebben we gedaan tijdens een actieve rondreis waarbij je langs alle hoogtepunten van het land komt. Je hebt straks echt iets van het land gezien en vriendschappen voor het leven gesloten.

Single reis Amerika voor jongeren tot 35 jaar

Droom je ervan om door de zuidelijke staten van Amerika te gaan? Of wil je samen met anderen New York en Washington ontdekken? Onze single reis Amerika scoort al jaren hoge cijfers. Samen met een groep leeftijdsgenoten verblijf je in een uitstekend hotel. Samen met de groep ga je de mooiste plekken van Amerika ontdekken. Je hoeft zo niet alleen op reis te gaan en je krijgt de kans om een prachtige natuur en omgeving te verkennen. Wie droomt er nou niet van een mooie single reis Amerika? Met onze groepsreizen behoort het tot de mogelijkheden en kunnen we samen een nieuwe omgeving gaan ontdekken.

Goede zonnepanelen installateur

Een goede zonnepanelen installateur is van belang voor een hoog rendement. Helaas worden zonnepanelen Zaanstad soms geïnstalleerd door monteurs met weinig verstand van zonnepanelen. Dit kan grote gevolgen hebben. Er is een groot risico op brand en er is een kans dat je minder rendement behaald dan beloofd. Een goede zonnepanelen installateur kan echt het verschil maken. Dit hebben we al vaker gemerkt als adviseur voor zonnepanelen. We geven daarom niet alleen een goed advies waar je iets aan hebt. Maar we zorgen er ook voor dat er een goede zonnepanelen adviseur bij je langs komt om de panelen te installeren. Je krijgt zo echt het beloofde rendement op je zonnepanelen. Samen zorgen we ervoor dat je investering in zonnepanelen Zaanstad absoluut de moeite waard gaat zijn. Je geeft tenslotte niet voor niets veel geld uit aan nieuwe zonnepanelen op je dak.

Zonnepanelen Zaanstad is dé specialist van Nederland

We zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die al bij het begin van zonnepanelen in Nederland geïnvesteerd heeft in monteurs en kennis. We weten daardoor echt alles van zonnepanelen en de ontwikkeling van de afgelopen jaren. De ontwikkeling gaat de afgelopen jaren razendsnel en wij volgen de laatste trends. Elk jaar wordt het rendement hoger en kan je nog meer zonne-energie opwekken met je eigen dak. De zon is jouw bron van gratis energie en wij helpen je om dit om te zetten in groene-energie voor je eigen woning. Dankzij een goede zonnepanelen installateur komen al je verwachtingen voor groene energie uit.

Schutting Eindhoven

Een schutting Eindhoven plaatsen is een hele klus. Je kan overwegen om de klus zelf uit te voeren of uit te besteden aan een schuttingbouwer. Schuttingbouw Best is ideaal als je binnen een dag je nieuwe erfafscheiding geregeld wilt hebben. Een nieuwe schutting plaatsen is niet goedkoop, maar wel een investering waar je nog jaren van kan genieten. Eventueel kan je nog de kosten van de nieuwe erfafscheiding delen met de buren. Je bent zo geen vermogen kwijt voor een nieuwe schutting in Eindhoven. Daarbij kan je in ons assortiment kiezen voor verschillende materialen en soorten schuttingdelen. Je kan zo een schutting uitkiezen die echt bij je past en je woning perfect omheind. Het plaatsen van een nieuwe erfafscheiding wordt pas echt een eenvoudige klus met een nieuwe schutting Eindhoven. Wij ontzorgen het project volledig en nemen de schuttingbouw Best voor onze rekening. Zo hoef je alleen nog maar te genieten van een nieuwe schutting.

Schuttingbouw Best voor een nieuwe erfafscheiding

Schuttingbouw Best kan je inschakelen als je op zoek bent naar een nieuwe erfafscheiding. We helpen je graag om je woning van een nieuwe schutting te voorzien. Je hebt hier zelf echt geen omkijken meer naar als je het werk laat uitbesteden door een professionele schuttingbouwer. Je bent zo minder tijd en geld kwijt om je tuin van een nieuwe erfscheiding te voorzien. Samen zorgen we ervoor dat je tuin van extra privacy voorzien wordt met een nieuwe erfafscheiding in je achtertuin. We hebben verschillende schermen om in je tuin te plaatsen standaard op voorraad leverbaar.

Tuinscherm

Voor de erfafscheiding is het belangrijk om het perfecte tuinscherm uit te zoeken. Het is heel persoonlijk wat voor jouw het perfecte tuinscherm is. In ons assortiment hebben we dan ook een ruime keuze uit verschillende soorten tuinschermen. We hebben een prachtig afwisselend assortiment met verschillende soorten tuinhekken om uit te kiezen. Van composiet tot grenen en hardhout alles is mogelijk. We zorgen er graag voor dat je een strakke tuinafscheiding krijgt gemaakt van natuurlijke materialen. Bij de aanschaf van een tuinhek adviseren we je graag over de mogelijkheden voor je tuinafscheiding. Er is namelijk een hoop mogelijk, maar het moet wel bij je wensen en verwachtingen passen.

Binnen een dag een nieuwe erfafscheiding

Met een kant en klaar tuinscherm kan je binnen een dag een nieuwe erfafscheiding neerzetten. We zorgen ervoor dat je tuin volledig omheind is en dit kan al binnen een dag. Dankzij kant en klare schermen hoef je niet lang zonder een afscheiding in de tuin te zetten. Een tuinhek wordt eenvoudig geplaatst in je woning. Binnen een handomdraai is je tuin voorzien van een nieuwe erfafscheiding. De tuinschermen zijn in onze winkel te koop tegen aantrekkelijke prijzen. We hebben daarbij ook nog extra hoge tuinschermen in ons assortiment. Je kan zo genieten van extra privacy in je eigen achtertuin. Ontdek gerust de mogelijkheden met onze eigen privacyschermen. We hebben verschillende mogelijkheden om je tuin volledig te omheinen en extra privacy te geven. Ontdek ons uitgebreide assortiment direct online of kom bij ons langs om een goede indruk te krijgen.

Betoncentrale

De betoncentrale helpt je graag bij het storten van beton op locatie. Beton is één van de meest gebruikte bouwmaterialen op locatie. Je wilt heel graag nieuw beton storten, maar het enige nadeel is dat het teveel is om zelf aan te pakken. Je hebt eigenlijk grote materialen nodig om beton te storten op locatie. Gelukkig staat de Betoncentrale Almere voor je klaar. We helpen je graag bij het storten van beton. Het maakt hierbij niet uit of je een betonvloer nodig hebt of dat je een complete fundering van beton wilt storten. De betoncentrale Almere staat graag voor je klaar om je hierbij te helpen. Wij storten een volledig nieuwe betonvloer in combinatie met onze experts. Hierbij kunnen we zelf de betonmix samenstellen en ervoor zorgen dat je betonvloer helemaal voldoet aan je eisen.

Betoncentrale Almere staat graag voor je klaar

Als betoncentrale Almere helpen we je graag bij het aanbrengen van een nieuwe betonvloer. Dit doen we met onze betonwagen op locatie. Je hoeft dus niet meer zelf met de betonmolen aan de slag. Ongeacht jouw bouwproject staan we voor je klaar om je te helpen bij het storten van vers beton. Samen zorgen we voor de stabiliteit en stevigheid van jouw bouwproject. We gaan ervoor zorgen dat je bouwproject met kwaliteitsbeton afgemaakt wordt. Schakel hiervoor altijd de hulp van de Betoncentrale Almere in voor professionele hulp op locatie. Beton bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest als via de Betoncentrale Almere. Wij zorgen voor kant-en-klaar beton op locatie.

Originele cadeautjes

Originele cadeautjes zijn altijd een uitdaging om te vinden. Vooral als iemand niet bepaalt hobby’s heeft waar je iets mee kan. Wij hebben de meest originele cadeautjes voor je op een rijtje gezet. Het zijn leuke tips waar je echt mee verder kan. Bijvoorbeeld om uit te zoeken voor een verjaardag, bruiloft of bijzondere gelegenheid. Bij een jubileum hebben we ook nog originele cadeautjes om te geven. Een cadeau voor je broer is ook elk jaar weer een hele uitdaging. Gelukkig ben je op onze website terecht gekomen. Je kan hier altijd een cadeau voor je broer online vinden. Handig als je nog geen flauw idee hebt wat je dit keer aan je broer cadeau moet geven. Cadeau voor je broer uitzoeken kan eenvoudig online via onze website. Binnen een paar muisklikken heb je originele cadeautjes online gevonden. Uiteraard helpen we je om een paar originele cadeautjes ervan te maken voor je eigen broer.

Cadeau voor je broer is elk jaar weer opnieuw lastig

Voor elke verjaardag is het lastig om originele cadeautjes te geven. Je moet elke keer weer een nieuw geschenk bedenken en dit is best een uitdaging. Je broer heeft misschien wel een hobby, maar hier vindt je vrij weinig voor op het internet. Terwijl je juist op zoek bent naar iets waar hij echt iets aan heeft. Gelukkig helpen wij je heel graag uit de brand met originele cadeautjes om te geven aan bruidspaar. Met een cadeau voor je broer hebben we de leukste geschenken om te geven aan je broer.

Rooklucht uit auto

Carwash360.nl is dé wasstraat van Alkmaar om je auto professioneel te laten reinigen. Bij de wasstraat kan je eventueel zelf je auto door de wasmachine halen en reinigen met onze stofzuigers. Maar je kan het reinigen van je interieur ook uitbesteden aan onze experts. We kunnen bijvoorbeeld je interieur volledig voor je reinigen. Hierbij halen we o.a. de rooklucht uit auto en zorgen we ervoor dat je auto weer heerlijk als nieuw ruikt. Carwash360.nl helpt hier graag bij en we zorgen ervoor dat je de geur van een nieuwe auto terugkrijgt. Bij onze geurenautomaat halen we de rooklucht uit auto of haal je de vieze geur van natte hond uit je wagen. Jouw auto krijgt weer de kans om te shinen en weer helemaal als nieuw te ruiken. Je kan de geurenautomaat ook gebruiken om de rooklucht uit auto te verwijderen. Hiervoor kan je het beste een afspraak maken met de experts van Carwash360.nl. We gaan samen aan de slag om jouw auto weer als nieuw te laten ruiken.

Rooklucht is schadelijk voor de gezondheid

De vieze rooklucht ruikt niet alleen vies, maar zit ook vol met verborgen stoffen. Deze zijn schadelijk voor je gezondheid en wil je natuurlijk heel graag uit je auto verwijderen. Carwash360.nl kan je hierbij helpen en de rooklucht uit auto halen. Je kan zo weer heerlijk comfortabel in je auto zitten zonder dat het schadelijk is voor je gezondheid. Daarbij stinkt het niet meer naar een vieze rooklucht. Dit is voor jezelf natuurlijk ook belangrijk. Elke week helpen we bij Carwash360.nl weer tevreden klanten om de rooklucht uit auto te halen.