BROEKEN: DE ULTIEME GIDS VOOR HET VINDEN VAN DE PERFECTE PASVORM

Je herkent het misschien wel, uren naar je kledingkast kijken maar geen leuke outfit kunnen kiezen. Het zou maar net kunnen dat dit komt omdat je niet de juiste broeken in je kast hebt liggen. We gaan je daarbij helpen met onze tips. Van skinny jeans tot wijde pijpen, voor het vinden van de juiste broek voor jouw stijl en lichaamsvorm.

KEN JE LICHAAMSTYPE
Voordat je begint met het zoeken naar een nieuwe broek, is het belangrijk om te weten welk lichaamstype je hebt. Er zijn verschillende pasvormen die bij verschillende lichaamstypes passen. Zo zijn bootcut jeans geschikt voor vrouwen met bredere heupen, terwijl een slim fit beter past bij vrouwen met slankere heupen. Wanneer een broek toch niet leuk staat, kan dat met je lichaamstype te maken hebben. Zorg er daarom voor dat je de juiste pasvorm kiest die bij jouw lichaamsvorm past.

KIES DE JUIST STIJL
Er zijn talloze stijlen broeken om uit te kiezen, zoals skinny jeans, bootcut jeans, wijde pijpen en meer. Het kiezen van de juiste stijl hangt af van je persoonlijke voorkeur en het doel waarvoor je de broek wilt dragen. Als je bijvoorbeeld een casual look wil creëren, is een wijde pijp een goede optie. Terwijl een skinny jeans of een imitatieleren broek een goede optie is voor een formele look.

KIES DE JUISTE KLEUR
Broeken zijn er net zoals pasvormen in vele kleuren. Van basic denim tot felgekleurde broeken. Kies een kleur die past bij je persoonlijke stijl en die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Denim jeans zijn bijvoorbeeld tijdloos en kunnen met vrijwel alles gecombineerd worden. Voor een casual look kan je een denim jeans stijlen met een sweater, wat sneakers en zelfs een petje. Om een formelere look te creëren hoef je maar een paar kledingstukken aan te passen. Wanneer je de sweater omruilt voor een oversized blouse en de schoenen voor hakken of loafers, dan heb je al een formele outfit.

ACCESSOIRES MAKEN HET AF
Om je broek echt te laten opvallen kan je gebruik maken van accessoires. Combineer een basic broek met een opvallende riem of een statement ketting. Schoenen zijn ook belangrijk bij het stijlen van broeken. Een paar enkellaarsjes of sneakers zijn geschikt voor een casual look, terwijl een paar hakken de broek geschikt maakt voor een formele gelegenheid.

Houd altijd rekening met de stijl van broeken die jou het meest aantrekken en welke pasvormen het beste bij jouw lichaamsvorm past. Maak jouw outfit compleet door de juiste accessoires te kiezen en wees niet bang om te blijven experimenteren.