Gokken op voetbal: de leukste weddenschappen

Ben je al bekend met gokken op voetbal? Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren voor de leukste weddenschap, dan wel de weddenschap met de hoogste ROI: Return On Investment. Toch zijn de meest winstgevende weddenschappen niet altijd de leukste, hoewel je natuurlijk wel veel geld kunt verdienen met deze bets. Gokken op voetbal is tegenwoordig zoveel meer dan de standaard 1×2 weddenschap. Wat zijn de leukste en meest uitdagende weddenschappen rondom voetbal?

Live gokken op voetbal

Tegenwoordig is het aanbod met weddenschappen op een voetbalwedstrijd live vrijwel net zo groot als pre-match. Dat betekent dat je allerlei interessante betting opties krijgt tijdens het kijken naar een wedstrijd. Live wedden is daarnaast een leuke uitdaging. Je ziet vaak het verloop van een wedstrijd, en kunt zodoende een sterke uitspraak doen over de uitkomst van de wedstrijd. Ben je al bekend met de 79e minuut strategie? Deze strategie houdt in dat je tijdens de laatste minuten van de wedstrijd inzet op het team dat voor staat. De quoteringen zijn dan vaak iets lager, maar de kans is groot dat je wint, en dus kan je grotere bedragen spenderen. De 79e minuut strategie lijkt daarnaast ook écht te werken. Een leuke weddenschap voor spelers die graag live wedden.

Pre-match opties om geld te verdienen 

Nog altijd zetten de meeste mensen hun weddenschappen pre-match in. Wat zijn de leukste pre-match opties om te gokken op voetbal? Denk aan de doelpuntenmakers of het team met de meeste corners. De quoteringen voor dit type weddenschappen zijn vaak boven de 2.00, en dat betekent dat jouw inzet verdubbeld kan worden. Ook zijn deze weddenschappen vaak goed te voorspellen. Pre-match heb je doorgaans te maken met lagere quoteringen, en dus moet je echt op zoek naar de buitenkansjes. Daag jezelf uit om de leukste weddenschappen pre-match en live te vinden.