Heren loafers van Manfield

Start het nieuwe jaar goed met een nieuw paar heren loafers! In 2023 helemaal trending zijn loafers voor heren in casual en sportieve variant, maar ook de traditionele en nette variant heren loafers zijn wederom dit jaar weer populair. Heren loafers zal je daarom veel terugzien in het straatbeeld van fashion. Fijn aan loafers is het feit dat je jouw look gemakkelijk netter kunt maken, maar ook fijn is dat je loafers het hele jaar met gemak en comfort kunt dragen. Heren loafers passen bij elk draagmoment! Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder in deze blog en laat je meenemen in de mooiste schoenentrends voor heren van 2023!

 

Dé schoenentrends voor heren van 2023

Je kan in ieder geval zeker zijn van het feit dat heren loafers unaniem onderdeel zijn van dé schoenentrends van 2023 voor heren. Heren loafers zorgen voor nét dat beetje extra in je look, maar wel op een manier die voor elke man gemakkelijk is om toe te passen. Combineer loafers met een pak of ga juist voor een chino met een trui en een blouse. Voor een casual en sportieve outfit kan je gaan voor een sportief paar loafers met witte hoge zool. Draag deze sportieve loafers onder een denim in combinatie met een blouse, t-shirt, trui of een blazer. Je brengt hiermee een nette schoen terug in een casual outfit, wat ervoor zorgt dat mannelijkheid en stijl naar voren komt. Loafers met unieke details zorgen voor een verfijnde uitstraling. Neem bijvoorbeeld onze suède loafers met kwastjes op de voorvoet of een goudkleurig gespje.

 

Casual chic met heren loafers

Ga voor een casual chique look dankzij onze nieuwe collectie heren loafers. De grootste collectie heren loafers ooit, doordat ze dit jaar zullen uitblinken. Combineer beige loafers met witte zool, met een chino, een trui en een trenchcoat. Pak uit dit jaar en ga voor net een beetje wat anders. Welke soorten heren loafers zijn jouw favoriet? Laat je inspireren door onze nieuwe collectie heren loafers en ontdek jouw stijl!

 

Shop nu loafers in onze grootste heren schoenen collectie gemakkelijk online of in één van onze winkels!