Tips voor BDSM in Amsterdam

Als je eenmaal in Amsterdam bent geland, staan ​​alle deuren naar de vrijheid open.

 

Amsterdam staat bekend als een open, hedonistische, kinky en gastvrije levensstijl naast het normale leven. Amsterdam is de plek waar drugs en prostituees legaal zijn en waar iedereen ervan kan genieten. Je kunt de drugs kopen in coffeeshops op straat.

 

Als je rondloopt, is er geen reden om je seksuele voorkeuren te verbergen, de stad omhelst de LGBT-gemeenschap en suggereert een grote verscheidenheid aan clubs, feesten en winkels die zich op de gemeenschap richten.

 

Swingers zullen bijna elke dag van de week gemakkelijk hun behoefte vinden in de vorm van speelfeestjes en andere bijeenkomsten. Als je van machtsuitwisseling, fetisj- of BDSM-spellen houdt, zul je zeker de juiste winkels en evenementen vinden verspreid over de stad. BDSM Amsterdam is makkelijk te vinden en de plek voor kinky contact. Amsterdam is een stad die nooit slaapt, waar altijd iets te beleven valt en waar voor elk wat wils is.

 

 

Verkennen van BDSM in Amsterdam

 

Hier zijn enkele tips voor het verkennen van BDSM in Amsterdam.

 

BDSM gemeenschap Amsterdam

Amsterdam heeft een actieve BDSM-gemeenschap met verschillende evenementen, workshops en bijeenkomsten. Sluit je aan bij online forums, sociale mediagroepen of websites zoals FetLife om in contact te komen met lokale enthousiastelingen en aanbevelingen te krijgen voor evenementen.

 

Workshops en evenementen

Woon lokale BDSM-workshops en evenementen bij om meer te leren en ervaring op te doen. Dit kan variëren van introductiebijeenkomsten tot meer gespecialiseerde trainingen. Sommige BDSM-clubs en speciale locaties in Amsterdam organiseren regelmatig evenementen en bijeenkomsten. Bezoek de websites van deze clubs en locaties of neem contact met hen op om informatie te krijgen over hun evenementenkalender.

 

 

Wasteland Amsterdam

 

Hoogstwaarschijnlijk het grootste fetisjfantasie-evenement ter wereld. De meest beruchte speeltuin voor volwassenen waar de fetisjlevensstijl wordt gevierd en toegejuicht door ongeveer 6000-8000 bezoekers, ruim 40 acts en meer dan vijf podia per jaar. Naast fetisjoptredens zijn er DJ’s, VJ’s, bioscoop en modeshows.

 

Het belangrijkste doel was om het fetisjisme uit de underground te halen en aan een breder publiek bloot te stellen. Openheid en tolerantie zijn nog steeds sleutelelementen tijdens dit evenement. Uitbundig feestende homo-, hetero- en biseksuele fetisjisten zorgden voor opschudding in de stad Amsterdam.

 

 

Meesteressen en Slavinnen Amsterdam

 

In Amsterdam zijn er genoeg meesteressen en slavinnen die op zoek zijn naar BDSM contact. Als jij als slaaf op zoek bent naar een meester dan is dit de plek waar je ze kunt vinden. Ook als jij als meester een slavin zoekt. Van onderdanig tot dominant en meer kinky contact. Het maakt niet uit wat je kinky voorkeur is. Sommige hebben een eigen studio waar je je helemaal kunt laten gaan. In Amsterdam gaat de BDSM wereld voor je open.